Ειδικά Θέματα Αλγορίθμων (3632)

Ανακοινώσεις

Πρόοδος
- Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 - 4:32 μ.μ. -

Καλησπέρα,

Επιβεβαιώνω ότι η πρόοδος του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4/12, και η ύλη θα περιλαμβάνει τα πρώτα 7 σετ διαφανειών, συμπεριλαμβανεται δηλαδή και η ενότητα για max flow και matching problems. 

H πρόοδος μπορεί να μετρήσει μόνο θετικά για εσάς (αν τα πάτε καλύτερα στο τελικό διαγώνισμα, το ποσοστό της προόδου θα μεταφερθεί σε αυτό του διαγωνίσματος). Επομένως παιγνιο-θεωρητικά δεν έχετε κίνητρο να μην συμμετέχετε στην πρόοδο !

Επίσης, στην πρόοδο μπορείτε να έχετε κομπιουτεράκι και 1 σελίδα με προσωπικές σας σημειώσεις (μπρος-πίσω), αν και τα θέματα δεν θα στηρίζονται σε απλή αποστήθιση κάποιου αλγορίθμου. Όπως και στα μαθήματα των Δομών και των Αλγορίθμων, το σημαντικό ειναι να έχετε κατανοήσει τις βασικές ιδέες πίσω από τους αλγορίθμους που έχουμε δει. 

Θα συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και στο μάθημα αύριο.