Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα Open eClass του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 -

  Σας ενημερώνουμε ότι θα σημειωθεί μεγάλης διάρκειας διακοπή στη λειτουργία του συστήματος την Τρίτη 25/7 στο διάστημα 09:00 - 17:00 λόγω εργασιών συντήρησης της ηλεκτρολογικής υποδομής του Πανεπιστημίου.

  Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   

   

  Την 25/7/2017 ημέρα Τρίτη θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στους Υποσταθμούς Μέσης Τάσης του ΟΠΑ (Πίνακες Μ.Τ, Μετασχηματιστών, Πίνακες Χ.Τ , Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος).

  Κατά την διάρκεια των εργασιών , θα πραγματοποιηθούν διαδοχικές διακοπές στην παροχή τάσεως  στις εγκαταστάσεις του ΟΠΑ από 9πμ-5μμ.

  Οι διακοπές στην παροχή τάσεως λόγω των εργασιών συντήρησης αφορούν :

  1. Κεντρικό κτίριο Πατησίων 76.
  2. Πτέρυγα Δεριγνύ 3-7.
  3. Πτέρυγα Αντωνιάδου.
  4. Κτίριο Μεταπτυχιακών Σπουδών Ευελπίδων 47 & Λευκάδος.

   

  Κατά την διάρκεια των εργασιών συντήρησης δεν θα λειτουργεί ο κεντρικός κλιματισμός, επίσης δεν επιτρέπεται η χρήση των Ανελκυστήρων.

  Καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών το ηλεκτρικό δίκτυο θεωρείται υπό τάση.