Πιθανότητες

Ανακοινώσεις

Ηλεκτρονική εξέταση
- Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 -

Γεια σας, 

Αναρτήθηκαν οι βαθμοί της σημερινής ηλεκτρονικής εξέτασης. Το άριστα είναι το 100, και πιάνει όσο μια ομάδα ασκήσεων, ως bonus. Έκανα μια κανονικοποίηση, μόνο ένας πάντως τα έγραψε όλα σωστά (θα τον ενημερώσω). Γενικώς, δεν πήγατε καλά. 

Σχετικά με τις απαντήσεις, μπορείτε να τις δείτε αν μπείτε τώρα στο σύστημα, με εξαίρεση αυτή που ήταν ελεύθερο κείμενο. Η απάντηση σε αυτότο ερώτημα είναι οτι ΔΕΝ μας συμφέρει να παίξουμε Λόττο με τα νούμερα 1,2,3,4,5,6, γιατί αν όντως προκύψουν αυτά τα νούμερα θα τα έχουν επιλέξει και άλλοι, πιθανότατα, και τα χρήματα θα μοιραστούν σε πολλούς. Σχετικά με την αιτιολόγηση των απαντήσεων, δεν θα δοθεί, και σας την αφήνω σαν άσκηση για το σαββατοκύριακο, αλλά μπορείτε να με ρωτήσετε τη μέρα της εξέταση αν έχετε κάποια απορία. 

Επίσης: έχω λάβει από εσάς κάποια bugs, που θα τα μεταφέρω και στους developers, και στην ομάδα που διεξαγάγει και άλλες ηλεκτρονικές εξετάσεις. Επομένως, η σημερινή εξέταση ήταν χρήσιμη και για αυτό το λόγο. Αν έχετε και άλλα bugs, στείλτε τα, παρακαλώ, άμεσα, όσο πιο αναλυτικά μπορείτε. 

Σταύρος Τουμπής