Πιθανότητες

Ανακοινώσεις

Αίθουσες τελικής εξέτασης
- Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 -

Γεια σας, 

Στα έγγραφα έχει αναρτηθεί ένα έγγραφο με ονομασία "επώνυμα ανά αίθουσα" Στο έγγραφο αυτό υπάρχουν οι αίθουσες στις οποίες θα δώσετε, και το εύρος των επωνύμων το οποίο αντιστοιχεί σε κάθε αίθουσα. Για παράδειγμα, εγώ θα έδινα στην Α23, ο κ. Γιακουμάκης στο Αμφ. Α., και ούτω καθεξής. Παρατηρήστε πως όσοι έχουν λατινικά επώνυμα θα πάμε όλοι στο Αμφ. Δεριγνύ. 

Για τη διευκόλυνσή σας, υπάρχει και άλλο ένα έγγραφο, με την ονομασία "αίθουσα ανα κωδικό", και εκεί υπάρχουν όλοι οι αριθμοί μητρώου σας μαζί με την αίθουσα που θα δώσετε. Τα δύο αρχεία είναι προφανώς συνεπή μεταξύ τους.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. Αν κάποιος καθίσει σε λάθος αίθουσα και προκληθεί συνωστισμός ή κάποιος άλλος δεν μπορεί να καθίσει, ενδέχεται να μηδενιστεί. Το πρώτο έγγραφο θα ειναι κολλημένο και σε όλες τις πόρτες των αιθουσών, και θα δίνουν διαρκώς υποδείξεις οι επιτηρητές κατά την προσέλευσή σας.  

Παρακαλώ επίσης, να τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας όπως έχουν ανακοινωθεί από τα αρμόδια όργανα και οι οδηγίες της Συγκλήτου σχετικά με τις εξετάσεις. 

Τέλος, αν κάποιος δικαιούται προφορική εξέταση μετά την κανοική εξέταση, να μου στείλει άμεσα ένα μήνυμα, και στο πέρας της εξέτασης να με συναντήσει στο Αμφ. Α

Για τυχόν απορίες, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομίου.

Σταύρος Τουμπής